PE termékeink jellemzői


1 és 3 rétegű fóliagyártás

Folyamatos fejlesztéseink eredményeképpen jobb mechanikai tulajdonságokat értünk el, erősebb és jobban hegeszthető fóliát gyártunk vékonyabb falvastagság mellett.

Változatos méretezés

20-250 μm anyagvastagságban, 250 mm - 1 350 mm, redőzve 1 550mm szélességig tudunk gyártani, maximum 2 000 mm hosszúságban.

Számítógépes vezérlés

Automatizáltuk a gyártási folyamatainkat, pl. alapanyagok keverése, vastagság- és szélesség mérés, nyomdázás - így garantáljuk a stabil és állandó minőséget.

6 színes nyomdatechnika

FFS tömlőinket nyomdagépünkkel feliratokkal, képekkel, logoval, fotocella jelekkel, stb. tudjuk ellátni egytől összesen hat színig akár különböző színekkel az elő- és hátoldalon. A korszerű technológia lehetővé teszi a tömlő bal- és jobb oldali redőibe történő nyomdázást is.

Minőségbiztosítás és laboratórium

Társaságunk ISO 9001 és 14001 minőségirányítási rendszert és labort működtet, folyamatosan ellenőrizzük termékeink tulajdonságait, paramétereit.

Prémium alapanyagok

Az ipari termelés alapvető követelménye az állandó minőség. Alapanyagok beszerzése kizárólag minősített és folyamatosan ellenőrzött piacvezető európai partnerektől történik.

Windmöller & Hölscher technológia

Az FFS gyártás és nyomdázás a piacvezető német W&H gyártó korszerű gépsorain történik, így biztosítva a folyamatos minőséget és a kiemelkedő gyártási paramétereket.

Redőzés

A tömlő kétoldali visszahajtásával közel téglatest formát vesz fel a megtöltött zsák, így nő a rakatstabilitás, a helykihasználás és esztétikusabb a csomagolás.

Prégelés

Az egymásra rakott zsákok tapadása érdekében hosszirányú sávokban nyomóhengeres technológiával érdesítjük az FFS tömlő felületét.

Stancolás

Stancoló hengerrel lyukasztjuk az FFS tömlőt, ha szükséges, hogy a zsák megfelelő szellőzést biztosítson a csomagolt árunak.

UV sugárzás elleni védelem

UV stabilizátor adalékkal a fóliák napfényállósága igény szerint akár 2 évre is szavatolható.

Receptúra téli alkalmazáshoz

A hidegben történő felhasználásra speciális receptúrát kínálunk, az FFS zord körülmények között sem merevedik vagy hasad.

Élelmiszeripari minőség

Vállalatunk bevizsgált, OÉTI engedéllyel rendelkező fóliát gyárt.

ADR minősítés

ADR minősítésű fóliáink alkalmasak veszélyes anyagok tárolására és szállítására.

Környezettudatosság

Ökológiai lábnyomunkat tudatosan csökkentjük például az újrahasznosítás gyakorlatával.